ALLASTILAN KUIVAIMET (KOSTEUDENPOISTO)

Allastilan kuivaimet (dehumidifiers)

Uima-allastilojen kosteudenpoisto on sisäaltaiden lämpöä nostettaessa usein tarpeellinen, ellei jopa pakollinen, toimenpide. Edustamamme Slovakialainen Microwell on toimittanut vuosia altaiden ilmalämpöpumppuja ja huomattuaan saman ongelman ympäri Eurooppaa, he kehittivät tuotteen, jolla kosteus kondensoidaan ja talteenotettu lämpö palautetaan takaisin kylpytilaan.

DRY-mallistoa saa useina eri muotoilu- ja värivaihtoehtoina. Nettikaupastamme voi  tilata suoraan yleisimpiin kotialtaisiin helposti jälkiasennettavia mallejamme. Mikäli kuitenkin:

  • Haluat Microwell tuotteisiin lisää helppokäyttöisyyttä esim. kaukosäätimen tai vaikka lämmitin elementin muodossa
  • Etsit tietyn väristä kuivainta
  • Rakennat uudisrakennusta johon haluat kuivaimen tekniseen tilaan ja allastilaan vain ilman imu ja puhallusaukot
  • Haluat laskelman kosteudenpoistotarpeesta ja muita ideoita kosteuden hallinan suhteen
  • Altaasi on kaupallisessa tai semi-kaupallisessa käytössä ja kosteuden haihtuminen on normaalia omakotikäyttöä korkeampaa
  • Altaasi pinta-ala on suurempi kuin nettikaupassamme esittämämme allaskoot

OTA YHTEYTTÄ NIIN LÖYDÄMME SINULLE SOPIVAN VAIHTOEHDON.

Allashuoneiden ja muiden kosteudelle alttiiden tilojen kosteudenpoisto on haaste, joka aliarvioidaan usein. Rakenteiden vaurioituminen ja homehaitat johtuvat monesti kohonneesta ilmankosteudesta. Ilmankosteuden kondensointiin perustuvat Microwell-laitteet poistavat ongelman energiataloudellisesti. Ilmankosteus (RH = relative humidity) saadaan putoamaan halutulle tasolle (Iedaalinen taso n. 55–65 %) ja haitat poistettua.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytetään kaikki 4 tulosta


Tervetuloa myös myymäläämme Espooseen!

Verkkokaupan lisäksi palvelemme asiakkaitamme kivijalkaliikkeessämme Espoossa. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja juttelemaan uima-allas- tai poreallasprojektin toteutusmahdollisuuksista!