ULKOPOREALTAAT, KYLPYTYNNYRIT SEKÄ TARVIKKEET

Ulkoporealtaat, kylpytynnyrit sekä tarvikkeet

Kuvittele, että kotonasi olisi oma poreallas tai lämmin kylpytynnyri. Voisit pulahtaa lämpimään veteen tähtitaivaan alla, miellyttävien vesisuihkujen hieroessa kehoasi. Stressi ja huolet unohtuisivat nopeasti. Ja kylvyn jälkeen nukkuisit hyvää, virkistävää unta. Oma poreallas muuttaa tavallisen arki-illan rentouttavaksi kylpyläelämykseksi.

Porealtaiden ja kylpytynnyreiden suosio on kasvanut nopeasti Pohjoismaissa viime vuosina, eikä ihme. Ne nimittäin sopivat täydellisesti ilmastoomme ja elämäntapaamme. Kunnollinen ja laadukas poreallas vaatii erittäin vähän hoitoa ja kunnossapitoa – ja on käyttövalmiina aina! Avaat vain lämpökannen ja astut 38-asteiseen veteen rentoutumaan ja nauttimaan ilman mitään erikoisvalmisteluja. Kylpytynnyrissä osa nautintoa on altaan lämmittäminen ystävien kanssa.

Porealtaat ja kylpytynnyrit alan asiantuntijalta

Nauti luksusluokan kylpykokemuksesta mökillä tai kotipihalla. Hanki unelmiesi ulkoporeallas tai kylpytynnyri Vesilaitteelta – toimitamme porealtaita ja tarvikkeita niin yksityis- kuin yritysasiakkaille Espoosta ympäri Suomen!

Tutustu ulkoporeallas- ja kylpytynnyrimalleihimme verkkokaupassamme ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi allaskokonaisuus!

Ostamme ja myymme myös käytettyjä ulkoporealtaita sekä vaihdamme niitä uusiin. Pyydä meiltä vaihto- tai ostotarjousta altaastasi.

Meiltä saat porealtaan tai kylpytynnyrin kanssa aina:

  • Pohjoiseen ilmastoomme sopivan altaan
  • Täydellisen, helposti asennettavan yksikön
  • Porealtaille automaattipuhdistuksen, joka helpottaa hoitoa
  • Porealtaille sisäänrakennetun, vedenlaatua parantavan otsonipuhdistuksen
  • Hyvin eristetyn rakenteen, joka mahdollistaa edulliset käyttökulut
  • Kestävän lämpö/suojakannen

Tervetuloa myös myymäläämme Espooseen!

Verkkokaupan lisäksi palvelemme asiakkaitamme kivijalkaliikkeessämme Espoossa. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja juttelemaan uima-allas- tai poreallasprojektin toteutusmahdollisuuksista!