Folkpool ulkoporealtaat

Ulkoporeallas – avaa kansi ja nauti!

Ulkoporealtaat tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon perinteiselle paljulle: pehmeä poreilu vie kylpemisen täysin uudelle tasolle ja vesi on aina puhdasta ja lämmintä! Ulkoporealtaisiimme voidaan myös liittää useita lisäosia ja laitteita. Ulkoporeallas on nautinnollinen kylpyelämys niin kesällä kuin talvella.

Laadukkaat Folkpool ulkoporealtaat

Folkpool on Pohjoismaiden suurimpia ulkoporealtaiden jälleenmyyjiä- Kaikki Folkpool porealtaat on valmistettu pohjoiseen ilmastoon, ja niiden varustukseen kuuluvat aina puhdistuslaite, hieronta-suuttimet ja valaistus. Ulkoporealtaissamme on aina hyvä eristys ja tukeva lämpökansi taloudellisuuden varmistamiseksi. Asennukseen tarvitaan vain tasainen alusta, sähköliitäntä ja vesi puutarhaletkusta. Sen jälkeen voit vain nauttia.

Tutustu kaikkiin Folkpoolin ulkoporeallasmalleihin ruotsiksi sivuilla www.folkpool.se tai suomeksi www.folkpool.fi.

Lisävarusteet helpottavat ulkoporealtaan käyttöä

Ulkoporealtaisiimme on valittavanasi myös valinnaisia lisävarusteita. Esimerkiksi erimallisia portaita altaisiin löytyy  helpottamaan altaaseen kulkua. Itse lämpökansi ei ole raskas, mutta se on kohtuullisen kankea, joten kannen nostin helpottaa sen avaamista ja sulkemista. Niitäkin on tarjolla useita eri malleja.

Kuinka paljon ulkoporealtaat kuluttavat energiaa?

Ulkoporealtaan energiankulutus riippuu siitä, kuinka usein ja kuinka pitkään kylvette, missä päin maata asutte ja miten allas on eristetty. Keskikulutus on noin 2500- 3500 kWh vuodessa kylvettäessä puoli tuntia kerrallaan pari kertaa viikossa 38-asteisessa vedessä ja vuoden keskilämpötilan ollessa 6 astetta, mikä vastaa Lounais- ja Etelä-Suomen olosuhteita. Muut porealtaan kunnossapitokustannukset ovat suhteellisen alhaiset kemikaaleineen, testiliuskoineen ja uusine suodattimineen, mallista riippuen noin 90–170 euroa vuodessa.

Ulkoporealtaan hoito

Ulkoporealtaat ovat kohtuullisen yksinkertaisia hoidettavia. Desinfioi allas ruokalusikallisella klooria jokaisen kylvyn jälkeen. Tarkista pH-arvo säännöllisin väliajoin. Suodatin on hyvä puhdistaa kerran kuukaudessa. Vesi vaihdetaan kahdesta neljään kertaan vuodessa, jos kylvyssä käydään 1–3 kertaa viikossa.


Tervetuloa myös myymäläämme Espooseen!

Verkkokaupan lisäksi palvelemme asiakkaitamme kivijalkaliikkeessämme Espoossa. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja juttelemaan uima-allas- tai poreallasprojektin toteutusmahdollisuuksista!