Nordic Hot Tubs

Nordic Hot Tubs – Pohjoismaiden ostetuin poreallas

Nordic Hot Tubs -altaat kuuluvat myyntimenestyksiimme – ja on helppo ymmärtää miksi. Tässä sinulle on pohjoisiin olosuhteisiin valmistettu, reilunkokoinen laatuallas todella hyvään hintaan. Väljä muotoilu toivottaa koko perheen tervetulleeksi ja jäätymisvahdilla varustettu, automaattinen puhdistuslaite helpottaa kunnossapitoa.

TEHOKAS HIERONTA TURBOJETILLÄ

Yksi Nordicin tunnuspiirteistä on myös virtauksensäätimenä toimiva tehokas Turbo-Jet, jolla voit keskittää virtauksen tiettyihin istuimiin tai tasaisesti koko altaaseen. Ruostumattomat, helposti käsiteltävät suihkusuuttimet, automaattiohjelmilla varustettu puhdistuslaite ja otsonipuhdistus kuuluvat myös vakiona kaikkiin Nordic-altaisiin, samoin kuin jäätymisvahti, joka käynnistää pumput jäätymisen uhatessa. Toimintoja ohjataan helposti digitaaliohjaimella, joka kertoo myös lämpötilan. Sisäänrakennettu vedenalaisvalaistus on vakiovaruste ja valinnaisena on saatavana tunnelmallinen LED-valaistus, jonka värin tai värileikin voit valita ohjauspaneelista.

ERISTÄVÄT, KESTÄVÄT JA HUOLTOVAPAAT MATERIAALIT

Nordic Hot Tubs -porealtaiden allaskuori on eristetty polyuretaanivaahdolla. Niiden sisällä oleva 7,5 cm paksu eristematto ja vakiovarusteisiin kuuluva kestävä ja lukittava lämpökansi täydentävät alhaisen sähkönkulutuksen.

ASENNETAAN SEKÄ ULOS ETTÄ SISÄLLE

Vahvistetun, itsekantavan rakenteensa ansiosta Nordic Hot Tubs voi seisoa vapaasti tasaisella pinnalla, kuten puuritilällä, pihakivillä tai betonilla. Täydennä kokonaisuus altaaseen kulkua helpottavilla portailla, sivupöydällä rentouttaville juomille ja käytännöllisellä lämpökannen nostimella.

NORDIC-sarjaan kuuluu yhdeksän erilaista mallia. Nettikauppaamme olemme valinneet eniten myyvän poreallasmallimme Nordic Impulse DP -altaan.

Ota yhteyttä myös muista NORDIC-sarjan malleista!

Näytetään kaikki 5 tulosta

Näytetään kaikki 5 tulosta


Tervetuloa myös myymäläämme Espooseen!

Verkkokaupan lisäksi palvelemme asiakkaitamme kivijalkaliikkeessämme Espoossa. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja juttelemaan uima-allas- tai poreallasprojektin toteutusmahdollisuuksista!