UIMA-ALTAAT SEKÄ TARVIKKEET

Uima-allas pihalle tai räätälöity allas sisälle – nauti vedestä aina, kun haluat!

Uima-allas pihalle tai sisätiloihin on varmastikin monien omakotitaloasujien haaveissa. Laadukas uima-allas tuo arkeen luksusta ja mikä olisikaan parempi tapa viettää kesäisiä päiviä kotona, kuin pulahtaa altaaseen omalla pihallaan. Tee siis haaveestasi totta ja hanki uima-allas pihallesi tai sisätiloihin!

Valitse itsellesi sopivin uima-allas

Sekä pihalle tarkoitetuissa uima-altaissa että sisäaltaissa löytyy valinnanvaraa. Klassinen uima-allas asennetaan ulos esimerkiksi pihaan tai vaikkapa patioon upotettuna. Näiden lisäksi saatavilla on myös maan pinnalle sijoitettavia uima-allasmalleja, joiden asentaminen onnistuu parhaimmillaan jopa yhden viikonlopun aikana.

Laadukas uima-allas pihalle tai sisätiloihin monipuolisesta mallistosta

Vesilaite.fi maahantuo ja myy monenlaisia pihalle ja sisätilakäyttöön sopivia uima-altaita, erittäin edullisista teräspeltialtaista todella laadukkaisiin Swim-spa altaasiin saakka. Kaikki uima-altaamme ovat kilpailukykyisiä eurooppalaisia laatutuotteita. Uima-altaiden lisäksi myymme myös niiden ylläpitoon tarkoitetut tarvikkeet pumpuista ja suodittimista altaiden peitteisiin. Voit olla varma, että meiltä hankittu uima-allas edustaa alan huipppua!

Valtuutettu Folkpool uima-allasedustaja

Vesilaite on myös Folkpool-ketjun valtuutettu edustaja niin pääkaupunkiseudulla kuin muuallakin Suomessa. Toimitamme ja asennamme sekä Folkpoolin ja myös muiden allaskomponenttivalmistajien tuotteita sisäaltaisiin ja ulkoaltaisiin.  Erimalliset ja -kokoiset uima-altaat pihoihin ja sisäaltaat sopivat sekä yksityiskohteisiin että esimerkiksi asunto-osakeyhtiöiden, hotellien ja pienkylpylöiden tarpeisiin.

Tutustu verkkokauppamme uima-allastuotteisiimme ja ota yhteyttä. Toteutetaan yhdessä sinulle sopivin uima-allaskokonaisuus, halusitpa sitten uima-altaan pihalle tai sisälle!

Uima-altaiden tehokkaaseen ja taloudelliseen hoitoon tarkoitetut tarvikkeet

Vesilaite.fi-verkkokaupasta löydät myös laadukkaat allaskemikaalit ja -tarvikkeet uima-altaan hoitoon ja ylläpitoon. Tarvikkeita löytyy sekä pihalla sijaitsevien uima-altaiden hoitoon, että sisäaltaiden hoitoon. Laajaan valikoimaamme kuuluu erilaisia kemikaaleja, pesuaineita, suodatinlaitteita, pumppuja, testilaitteita, lämpömittareita, pohjaimureita, lehtihaaveja, automaattisia täyttölaitteita, valaisimia, automaattisia kloorin pH:n mitta- ja annostelulaitteita sekä muita laitteita tunnetuilta ja erittäin korkeatasoisilta laatumerkeiltä.

Nopean ja suoran kuljetuspalvelumme lisäksi toimitamme tuotteitamme ympäri Suomen asiakkaan valitsemalla kuljetustavalla. Tutustu ja tilaa tarvitsemasi tuotteet suoraan verkkokaupastamme.


Tervetuloa myös myymäläämme Espooseen!

Verkkokaupan lisäksi palvelemme asiakkaitamme kivijalkaliikkeessämme Espoossa. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja juttelemaan uima-allas- tai poreallasprojektin toteutusmahdollisuuksista!