Altaiden lämmitys

Altaiden lämmitys

Vesilaite.fi:n valikoimista löydät kaikki uima-altaiden lämmitysmuodot, lämmönvaihtimet (kauko-, maa-, öljy- yms. kohteisiin), suorat sähkölämmittimet, ilmalämpöpumput sekä aurinkokeräimet. Lisää uima-altaan lämmityksen valinnasta löydät Allastietoutta-osiosta.

Ilmalämpöpumpuista myymme Haywardin, Zodiacin sekä Heatforcen korkealaatuisia uima-altaiden ilmalämpöpumppuja. Kaikissa malleissa ohjaus on integroituna laitteeseen valmiiksi, ja ne ovat varustettu titaanisiirtimillä, joten ne sopivat kaikille allasvesille.

Pahlén-sähkölämmittimet on valmistettu haponkestävästä teräksestä. Vaativiin kohteisiin, esimerkiksi merivedelle, lämmittimiä on saatavana myös titaanisina. Kaikki sähkölämmittimet on varustettu uimaveden kestävillä Incoloy-vastuksilla, integroidulla säätötermostaatilla sekä virtauskytkimellä. Lämmittimiä on saatavana tehoalueella 1,5 kW – 18 kW.

Lämmönvaihtimia on saatavilla kaikkiin tehontarpeisiin. Myymme Folkpoolin ja Pahlénin lämmönvaihtimia ja mitoitamme ne lämmittävän veden kierron mukaan altaaseesi.

Varmista uima-altaan toimiva ja turvallinen lämmitys Vesilaite.fi:n avulla!

Näytetään 1–12 / 22 tuloksesta

Näytetään 1–12 / 22 tuloksesta


Tervetuloa myös myymäläämme Espooseen!

Verkkokaupan lisäksi palvelemme asiakkaitamme kivijalkaliikkeessämme Espoossa. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja juttelemaan uima-allas- tai poreallasprojektin toteutusmahdollisuuksista!