Suodattimet ja pumput

Suodattimet ja pumput

Allasveteen joutuneet epäpuhtaudet poistuvat tehokkaasti, kun käytössä on korkealuokkainen kvartsihiekkasuodatin. Oikein mitoitettu ja laadukas pumppu edesauttaa suodattimen oikeaa toimintaa ja siten altaasi veden puhtaana pysymistä, ja allasvetesi pysyy kirkkaana.

Maahantuomme, myymme ja huollamme pitkäikäisiä, eurooppalaisten Pentairin ja Speck-Pumpenin sekä amerikkalaisen Haywardin valmistamia uima-altaiden suodatusjärjestelmiä ja allasvedelle suunniteltuja hiljaisia ja tehokkaita pumppuja sekä suodattimia.

Allassuodattimien toimintaperiaate on yksinkertainen:

  • Altaan vettä pumpataan hiekan läpi ylhäältä alaspäin, jolloin mekaaninen roska jää hiekkaan.
  • Epäpuhtaudet poistetaan suodattimesta vastavirtaan huuhtelemalla.

On tärkeää mitoittaa suodatin ja pumppu keskenään oikein. Esimerkiksi liian tehokas pumppu painaa lian suodatinhiekan läpi takaisin altaaseen!

Hankimme yhteistyökumppaniemme kautta tarvittaessa myös muiden valmistajien komponentteja, jotta voimme varmistaa yhteensopivuuden vanhan tuotteenne rikkoonnuttua. Kysy meiltä tarjousta siis myös muiden valmistajien pumppu- ja suodatintuotteista (esim. Kripsol, ITT).

Näytetään 1–12 / 19 tuloksesta

Näytetään 1–12 / 19 tuloksesta


Tervetuloa myös myymäläämme Espooseen!

Verkkokaupan lisäksi palvelemme asiakkaitamme kivijalkaliikkeessämme Espoossa. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja juttelemaan uima-allas- tai poreallasprojektin toteutusmahdollisuuksista!