Uima-altaat - MALLISTO

Uima-altaat löydät Vesilaitteen täydellisestä uima-allasmallistosta

Haaveissa ikioma uima-allas kotiin tai mökille?

Löydät mallistostamme laadukkaat uima-altaat.  On selvää, että uima-allas ja sen hankkiminen on suuri päätös ja investointi, joten sen yksityiskohtiin kannattaa paneutua huolella. On päätettävä, millaisen mallin haluaa, mutta on myös osattava valita vaativan ilmastomme kestävä rakenne sekä luotettava toimittaja. Uima-allasta valitessa kannattaa siis arvostaa kokemusta ja kysyä rohkeasti neuvoa.

Uima-altaat Folkpoolilta ovat suosittu valinta

Vesilaite.fi on Folkpoolin uima-altaiden valtuutettu jälleenmyyjä ja olemme toimittaneet Folkpool-altaita jo yli sadalle suomalaiselle pihalle. Folkpoolin yli 45 vuotta alalla ja yli 16 000 Pohjoismaissa myytyä uima-allasta tekevät Folkpoolista varman valinnan onnistuneelle allashankinnalle. Tontistasi, tarpeistasi ja lompakostasi riippumatta Folkpoolilta löytyy sinulle sopiva uima-allas.

Myymme uima-altaat myös muilta valmistajilta. Uutuutena uimakaudelle 2017 Vesilaite esittelee keraamisella vaipalla vahvistetun erittäin laadukkaan lasikuituallasmalliston sekä kaksi upeaa Swim-spa uima-allasta. Lisäksi olemme ottaneet mallistoomme Euroopassa valmistetut todella kilpailukykyisesti hinnoitellut teräspeltialtaat.

Edullisimmat mallimme voit tilata kotiisi netistä valmiina tee-se-itse paketteina.

Muista malleista lähetä meille yhteydenottopyyntö, tarjouskysely, tule käymään Espoon liikkeessämme tai soita. Halutessanne tulemme myös paikanpäälle keskustelemaan mikä uima-allasmalleistamme sopisi juuri sinulle ja pihallesi.

Tutustu ja ihastu uima-altaisiimme!

Näytetään kaikki 6 tulosta

Näytetään kaikki 6 tulosta


Tervetuloa myös myymäläämme Espooseen!

Verkkokaupan lisäksi palvelemme asiakkaitamme kivijalkaliikkeessämme Espoossa. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja juttelemaan uima-allas- tai poreallasprojektin toteutusmahdollisuuksista!