Uima-altaat - MALLISTO

Vesilaitteen täydellinen uima-allasmallisto

Uima-allas ja sen hankkiminen on suuri päätös ja investointi, joten sen yksityiskohtiin kannattaa paneutua huolella. On päätettävä, minkämallisen uima-altaan haluaa, mutta on myös osattava valita vaativan ilmastomme kestävä rakenne sekä luotettava toimittaja. Uima-allasta valitessa kannattaa siis arvostaa kokemusta ja kysyä rohkeasti neuvoa.

Folkpoolin uima-altaat ovat suosittu valinta

Vesilaite.fi on Folkpoolin uima-altaiden valtuutettu jälleenmyyjä ja olemme toimittaneet Folkpool-altaita jo yli sadalle suomalaiselle pihalle. Folkpoolin yli 45 vuotta alalla ja yli 16 000 Pohjoismaissa myytyä uima-allasta tekevät Folkpoolista varman valinnan onnistuneelle allashankinnalle. Tontistasi, tarpeistasi ja lompakostasi riippumatta Folkpoolilta löytyy sinulle sopiva uima-allas.

Myymme myös muiden valmistajien uima-altaita. Uutuutena uimakaudelle 2017 Vesilaite esittelee keraamisella vaipalla vahvistetun erittäin laadukkaan lasikuituallasmalliston sekä kaksi upeaa Swim-spa uima-allasta. Lisäksi olemme ottaneet mallistoomme Euroopassa valmistetut todella kilpailukykyisesti hinnoitellut teräspeltialtaat.

Edullisimmat mallimme voit tilata kotiisi netistä valmiina tee-se-itse paketteina.

Muista malleista lähetä meille yhteydenottopyyntö, tarjouskysely, tule käymään Espoon liikkeessämme tai soita. Halutessanne tulemme myös paikanpäälle keskustelemaan mikä uima-allasmalleistamme sopisi juuri sinulle ja pihallesi.

Tutustu ja ihastu!

Näytetään kaikki 6 tulosta

Näytetään kaikki 6 tulosta


Tervetuloa myös myymäläämme Espooseen!

Verkkokaupan lisäksi palvelemme asiakkaitamme kivijalkaliikkeessämme Espoossa. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja juttelemaan uima-allas- tai poreallasprojektin toteutusmahdollisuuksista!