Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Altaiden PVC putket, liittimet sekä venttiilit

Altaiden putkistot ja venttiilit

Useimmissa yksityisissä uima-altaissa käytetään 50mm, liimattavia PVC putkikomponentteja kun taas suurin osa porealtaista käyttää tuumakokoja  1 1/2” tai 2” . Putket ovat joko kovia tai joustavia.  Ulkouima-altaissa PVC putket on monesti vaihdettu paremmin talvea kestävään polyeteeni putkeen (PEL tai PEH) ja niihin sopiviin puristeliitos komponentteihin.

Pidämme hyllyssämme yleisimpiä 50mm PVC putkikomponentteja sekä pore- että uima-altaisiin. Meiltä löydät myös PVC liimat, putkiteipit sekä PVC puhdistusaineet. Komponentteja joita emme hyllystä löydä saamme hankittua nopealla aikataululla.

Kasvatamme myös porealtaiden tuumakokojen osavarastoamme jatkuvasti ja lähettämällä meille esimerkiksi valokuvan hajonneesta putkesta, voimme varmistaa osan löytyvän varastosta tai hankkia sen sinulle nopeasti.

 

Poreallas putkiosat

Porealtaissa suuttimiin kulkee verhoilun sisällä useita erilaisia, yleensä tuumakokoisia putkia. Ongelmat putkissa syntyvät yleensä osittaisen jäätymisen seurauksena ja korjaaminen voi olla joissain tapauksissa erittäin hankalaa. Kun vuotokohta löytyy, alkaa osan metsästäminen. Pidämme varastossamme sangen laajaa poreallasosavarastoa ja saamme puuttuvat osat nopeasti tukkureiltamme ympäri Eurooppaa. Lähetä meille vaikka kuva etsimästäsi putkiosasta tai pyydä meitä korjaamaan altaasi.

Voit myös etsiä itse sopivan osan suoraan esimerkiksi www.waterwayplastics.com sivuilta ja ottaa yhteyttä.


            
 

Uima-altaiden PVC putkiosat

Yksityisissä sisä uima-altaissa käytetään lähes 99% 50mm PVC putkia. Yleisimmät liittimet. 90- ja 45-asteen mutkat, T-haarat sekä muut osat saat meiltä heti joko noutamalla myymälästämme tai tilaamalla ne postilla kotiin.  Allaskomponenteissa, kuten pumpuissa ja suodattimissa liitokset ovat myös monesti 1 1/2” kierreliitoksia, jotka on helppo liittää 50mm PVC putkiin sopivilla liittimillä. Venttiileissä käytetään joko kierre tai liimaliitoksia. Mikäli haluat lisää tietoa altaan PVC komponenteista. Ota yhteyttä osaaviin myyjiimme.

 

 

Uima-altaiden PE putkiosat

PEL tai PEM, eli polyeteeniputkia käytetään yleisesti kaikissa talojen maahan upotetuissa putkistoissa. Ne ovat myös hyvin yleisiä maahan upotettujen uima-altaiden putkissa. 50mm PEL/PEM putkiin käytettävät, kumisella O-renkaalla putken ja liittimen tiivistävät, liitoskappaleet ovat erittäin luotettavia ja kestävät maahan upotettuina tai maan päällä kesät talvet koko altaan eliniän. Kysy meiltä lisää tai pyydä tarjous jos kiinnostuit PE osistamme.