Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Kosteudenpoistajat ja ilmalämpöpumput uima-altaille

Lämpöpumpputekniikkaa

Myymme ilmalämpöpumppuja useilta valmistajilta kohteesta ja tehontarpeesta riippuen. Ota yhteyttä ja keskustellaan olisiko edullisenmpi On/Off periaatteella toimiva ilmalämpöpumppu vai invertteripumppu kokonaisuudessa taloudellisempi vaihtoehto juuri sinulle.

Kuivaimemme tuomme Slovakiasta alan johtavalta Microwell yritykseltä. Microwell on allastilankuivaimiin sekä uima-allas ilmalämpöpumppuihin erikoistunut yritys.  Yrityksen erittäin laajasta ja monipuolisesta valikoimasta löydät niin kosteuden poistajat sisäaltaallesi kuin myös ilmalämpöpumput sisä- ja ulkoaltaille.

 

 

 

Ilmalämpöpumput

Esimerkkinä runsaasta ilmalämpöpumppuvalikoimastamme esittelemme Microwell mallistosta uudella R32 kylmäaineella toimivat Greenline ilmalämpöpumput, joko invertteri malleina tai start-stop malleina. Sisäaltaille voitte myös harkita Split-ilmalämpöpumppua, jossa lämmönvaihdinyksikkö sijoitetaan altaanne konetilaan ja itse kompressoriyksikkö sopivaan paikkaan talon ulkoseinälle.

Huomioithan että suosittelemme moneen ulkoaltaaseen edelleen lämpimästi korkeilla hyötysuhteilla toimivia start-stop malleja, sillä mikäli altaassasi ei ole käytössä taajuusohjattua kiertopumppausta tai et käytä kiertopumppuasi jatkuvasti, invertteripumpusta saatava hyöty jää oletettua heikommaksi ja energian säästöstä saatu takaisinmaksuaika erittäin pitkäksi.

Kysy ja kerromme lisää. Microwell Greenline tuotteista lisää: www.microwell.eu 

 

Allastilojen ilmankosteuden poistajat

Allastilojen kosteuden poistajat tai toiselta nimeltään kuivaimet, toimivat kondensointi-periaatteella. Kostea ilma imetään puhaltimen imuilman mukana kylmän lämmönvaihtimen pinnalle, jossa kosteus tiivistyy ja lämpö siirtyy energiana kosteudenpoistajan kylmäaineeseen. Puhallin siirtää kuivatun ilman, kylmältä piiriltä kerätyllä lämmöllä lämmitetyn, lämpimän lämmönvaihtimen kautta takaisin allastilaan. Kuivattu ilma siirtää lämmön takaisin allastilaan sitä hukkaamatta. Kondensoitu kosteus valuu letkua pitkin kuivaimesta viemäriin.

Microwell kosteudenpoistajia löydät meiltä eri tehoisia ja erilaisiin asennuskohteisiin sopivina versioina:

  • Allastilan seinään kiinnitettävät versiot
  • Allastilan seinän “taakse” sijoitettavat versiot, joista vain ilman imu ja puhallusaukot allastilan seinässä
  • Altaan konetiloihin sijoitettavat ilmanvaihtokanavamallit, jolloin allastilan seinissä ilmanvaihtokanavat joista toisesta imetään ilmaa kuivaimelle ja toisesta se puhalletaan takaisin
  • Dry Siren mallit, joissa kuivain yksikkä sijoitetaan altaan päälle kattoon ja kompressoriyksikkö viedään altaan konetiloihin.

Kysy meiltä lisää tai lue: www.microwell.eu