Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Pahlen allastarvikkeet

Pahlen – laadukas ruotsalainen allastarvikevalmistaja

Pahlen on ollut jo pitkään yksi maailman johtavia uima-altaiden lämmittimien, haponkestävästä teräksestä valmistettujen läpivientikappaleiden, allasvalojen sekä vastavirtalaitteiden valmistajia.

Pahlenin tuoterepertuaarista löytyy myös paljon muita allaskomponentteja sekä sisäaltaiden valmistajille että kunnostajille kuin myös uusien altaiden valmistajille. Pahlenin tuotteet ovat tyylikkäitä ja luotettavia. Erinomaisen ja selkeän ohjeistuksensa avulla tuotteiden asennus on myös helppoa.

 

Uima-altaan veden sähkölämmittimet

Pahlenin sähkölämmittimiä on käytetty uima-altaissa jo kymmeniä vuosia ja malliperheeseen kuuluu nykyään useita erilaisia ja tehoisia lämmittimiä.

  • Aquacompact on yksivaiheinen sähkölämmitin porealtaille ja paljulle
  • Aquacompact edullinen, mutta laadukas lämmitin uima-altaille joissa sähkötauluissa kontaktorit valmiina
  • Aqua HL on sähkölämmitin malliston lippulaiva jossa digitaalinen lämmönsäädön ohjain sekä sisäänrakennetut kontaktorit

Pahlen sähkölämmittimiä löydät useita myös nettikauppamme kautta.

Kysy meiltä lisää tai lue: www.pahlen.com

 

Uima-altaan veden lämmönvaihtimet

Lämmönvaihtimia käytetään kun talon vesikierrosta otetaan lämpöä uima-altaaseen. Erittäin suosittuja Pahlenin lämmönvaihtimet ovat kaukolämpö- sekä maalämpöjärjestelmiin kytketyissä talouksissa.

  • Pahlen Maxi-flo on erittäin yleisesti käytetty teräsvaippainen lämmönvaihdin
  • Pahlen Hi-flow on Maxi-flown sisar, jossa veden läpivirtausyhteet lämmönvaihtimen päissä.
  • Pahlen Hi-temp on lämpömuovista rakennettu lämmönvaihdin erityisesti ulkoasennuksiin

Kysy meiltä lisää tai lue: www.pahlen.com

 

Vastavirtalaitteet

Pahlenin tehokkaat ja suositut vastavirtalaitteet voidaan asentaa altaaseen kuin altaaseen.  Vastavirtalaite imee vettä pumpullensa laitteen kehyksen reunasta ja pumppaa sen voimakkasti takaisin altaan pintaa pitkin kahdesta vierekkäin olevast suuttimesta.

Vastavirtalaitteen tehokkuus on yleensä riippuvainen pumpun tehokkuudesta, joten mikäli haluat kunnon uimatreeniä, muista valita myös laite tehokkaalla pumpulla.

Kun suunnittelet uima-allastasi, ota yhteyttä ja kerromme lisää.

Tutustu: www.pahlen.com

 

Allasvalaisimet

Allasvalaisimen laadun huomaa yleensä vasta vuosien jälkeen kun valaisimeen joutuu vaihtamaan lampun ja osat ovat joko ruostuneet tai haurastuneet rikki. Valaisintoimittaja on vaihtanut mallia ja varaosia ei tahdo saada mistään. Siksi suosittelemme valitsemaan Pahlen valaisimen. Näitä on asennettu ympäri maailmaa paljon, haponkestävästä teräksestä tehdyt laadukkaat osat kestävät ja varaosia on saatavilla helposti.

Valaisimet ovat nykään LED polttimolla ja niitä saa sekä valkoisena että monivärisenä RGB valoina. Kysy meiltä lisää, kerromme mielellämme vaihtoehdoistasi.

Tutustu: www.pahlen.com

 

Altaiden läpivienti osat

Altaiden veden tulo ja lähtöyhteisiin löydät Pahlenin mallistosta ylelliset ja kestävät pintakaivot, tulosuuttimet ja pohjaimut. Mikäli rakennat ylivuotoallastat, Pahlenilta löydät myös pohjatulosuuttimet. Mikäli valat altaasi betonista, betonin läpi pääset turvallisesti ja vuotovapaasti itse näkyviin osiin kiinnittyvillä läpivientiputkilla

Hapon kestävä teräs on turvallinen valinta altaaseesi kymmeniksi vuosiksi eteenpäin.

Kysy meiltä lisää tai lue: www.pahlen.com

 

Altaiden vedenkäsittely komponentit

Pahlenin tuotteilla voit rakentaa vaikka koko uima-altaasi vedenkäsittelyn. Pahlenin tuoterepertuaari käsittää myös  pumput, suodattimet sekä kemikalointiasemat.
Vesilaitteella on aina runsas valikoima Pahlenin yleisimmin käytettyjä komponentteja varastossa ja niitä, joita meillä ei ole, saamme hankittua alle viikossa päämieheltämme.

Asennamme, takaamme ja huollamme kaiken sen minkä myymme. Joten valitsemalla luotettavan tuotteet sekä kumppanin voit nauttia altaastasi ilman haasteita.

Lue lisää Pahlenista www.pahlen.se