Ale!

Kylpykuutio, Upea neliskulmainen design. MUSTA sisäallas

2.740,00  2.085,00 

Korkealaatuinen Suomalainen neliömuotoinen kylpytynnyri/palju. Istumapaikat ja juomatelineet neljälle. Hinta sisältää muovisen kannen,  lämpökäsiteltyä puuta olevan ulkoverhoilun sekä 25kW kaminan.

Hinta toimitettuna kotipihallenne!

HUOM. TILAUSTUOTE

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): VE1004CUB Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Uudenmallinen, Suomalainen Vekas Design kylpykuutio muovialtaalla ja 4 hengen muotoilluilla istuimilla.  Toimitus sisältää muovisen kannen sekä 25kW kaminan. Altaassa valmiina juomatelineet. Allas ja kansi ovat muovia, kamina merialumiinia. Ulkoverhoiluna lämpökäsitelty puu. Piippu 200cm korkea kaminan päältä. Altaan hinta on kotiin toimitettuna suoraan tehtaalta.

Kylpykuutio rapuilla, putken rosterisuojuksella sekä vaihtoehtoisella puukannella
Kylpykuutio rapuilla, putken rosterisuojuksella sekä vaihtoehtoisella puukannella

Helppo asentaa ja helppo käyttää

Vekas Kylpykuutio tarjoaa rentouttavia hetkiä 4-hengen perheelle. Kevyt ja kompakti muotoilu mahdollistaa kylpykuution sijoittamisen keskeiselle paikalle, vaikka osaksi kodin ulkoterassia. Lämmittimen avulla vesi lämpiää nopeasti, tiivis kansi pitää sen käyttövalmiina pitkään

Helppo ja kestävä

Vekas Kylpykuutio on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta PE-muovista. Asennus ei vaadi perustuksia tai ammattilaisen asennutyötä vaan on käyttövalmis heti kotiin tuotuna.

Suomalaista laatutyötä

Vekas-tuotteet ovat 100 % kotimaista tuotantoa. Komponentit valmistetaan maan parhaalla ammattitaidolla ja kootaan Vekas Oy:n tehtaalla Oulussa. PE-altaan takuu on 10 vuotta, muilla osilla takuu  on 1 vuosi.

Lisävarusteet

NRO 122 , 124 Vekas raput ja rosterinen suojaputki

Lisätiedot

Paino 100 kg
Mitat 167 × 164 × 101 cm
Väri