NorthStar Pure XL -Vaalean harmaa sisäallas, harmaa ulkoverhoilu

4,450.00 

Korkealaatuista ja luotettavaa NorthStar PureXL allasta voi kutsua suureksi automaattiseksi kylpytynnyriksi. Yksinkertainen sisäallas ainoastaan Turbojet suuttimella ja pyöreä muoto tekevät siitä erittäin mielenkiintoisen vaihtoehdon kylpytynnyreille.

Altaan toimitus pihallenne ja lämpökansi kuuluvat altaan hintaan! Toimitusaika 2-4 viikkoa tilauksesta.

Product price
Lisävalinnat:
Tilaus yhteensä:
Tuotetunnus (SKU): NSpurexl Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kiinnostaako heti valmis ISO ”kylpytynnyri” ilman veden lämmittämisen haasteita ? Haluatko nauttia puhtaasta ja lämpimästä vedestä heti lämpökannen avattuasi. NorthStar Pure XL ulkoporeallas on vastaus unelmaasi.
NorthStar PureXL on erittäin yksinkertainen, mutta erittäin laadukas allas pohjoismaisiin olosuhteisiimme. Automaattiohjelmilla varustettu puhdistuslaite ja otsonipuhdistus kuuluvat vakiona kaikkiin NorthStar-altaisiin, samoin kuin jäätymisvahti, joka käynnistää pumput jäätymisen uhatessa. Toimintoja ohjataan helposti altaan kantilta digitaaliohjaimella, joka kertoo myös lämpötilan. Sisäänrakennettu LED vedenalaisvalaistus on vakiovaruste.

Sähköliitäntä – 230V 1x16A Takuu: 10 vuotta rungolle, 1 vuosi komponenteille Suuttimet: Turbo- ja Otsonisuuttimet Korkeus: 102 cm Halkaisija 213cm Tilavuus: 1600 liter Nettopaino: 160 kg Bruttopaino: 1760 kg Henkilöluku: 6 henkilöä Pumppu: 2 nopeuksinen 2 hk. Digitaalinen ohjain, automattinen puhdistus Lämmitin 2kW Valaistus: Värillinen LED valo Lukittava 10 cm paksu termokansi