Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Raput ja tikkaat – Uima- sekä porealtaat

Turvallinen nousu altaisiin on erittäin tärkeää. Kaikkissa myymissämme porealtaissa on sävy sävyyn suunniteltu rappu-optio aina saatavilla. Meiltä voit hankkia myös muille porealtaille suunniteltuja rappuja sekä kaikille altaille sopivia sivupöytiä sekä kaiteita.

Uima-altaisiin, joissa tarvitset raput, tai oikeastaan tikkaat altaan kantilta veteen, tarjoamme monia vaihtoehtoisia malleja ylöstaittuvista peitteiden kanssa toimivista allastikkaista poisnostettaviin allaskattojen kanssa toimiviin malleihin.

 

Porealtaan raput, kaiteet ja kannenostimet

Edustamamme Folkpoolin poreallastarvikekuvastosta, jonka voit noutaa meiltä myymälästämme, löydät useita vaihtoehtoja porealtaasi turvalliseen ja helppoon käyttöön. Useimmat tarvikkeista löydät myös suoraan allaskaupastamme Espoosta. Varastoimme myös useita erimallisia Marquis ja Nordic porealtaiden rappuja sekä erivärisiä tarvikerappuja.

Marquis porealtaisiimme voimme tarjota halutessasi myös suuren valikoiman erilaisia ympäröiviä “environments” tuotesarjan tuotteita kuten viereisessä kuvassa. Tule tutustumaan ja ihastu.

 

Uima-altaiden tikkaat

Hyvät uima-altaan tikkaat on valmistettu haponkestävästä teräksestä, joka kestää ruostumatta allasveden olosuhteita. Altaiden portaat kiinnitetään altaan kantilta ja riippuen peitevalinnastasi ne joko nostetaan pois tarvittaessa paikoiltaan tai tai taitetaan allaspeitteen päälle.

Laita meille vaikka kuva altaastasi ja kerro tarpeesi, niin tarjoamme mielestämme sopivimmat vaihtoehdot.