Heatsavr – Ecosavr kemikaaliannospussi

19.00 

Altaasta haihtuvaan veteen on sitoutunut valtavasti energiaa. Heatsavrillä voidaan vähentää sekä veden haihtumista että veden lämmityskuluja. Heatsavrin käyttö pienentää kosteudenpoistosta ja ilmankäsittelystä syntyviä kustannuksia.Heatsavrin avulla voidaan energiankulutusta vähentää 10-40 % vuodessa. Heatsavriä on käytetty menestyksellisesti yli 20 vuoden ajan erilaisissa uima-altaissa ympäri maailmaa.

 

Product price
Lisävalinnat:
Tilaus yhteensä:

Kuvaus

Heatsavr on nestemäinen, täysin biohajoava ja turvallinen aine, joka muodostaa veden pinnalle erittäin pienistä molekyyleistä koostuvan kalvon. Heatsavrin avulla voidaan merkittävästi vähentää veden haihtumista uima-altaista. Hajotessaan Heatsavr tuottaa ainoastaan hiilidioksidia, happea ja vettä.

Heatsavr kemikaali
Heatsavr kemikaalilla saavutettavat edut

Heatsavr on näkymätön, mauton ja hajuton aine. Useiden puolueettomien testien tulokset osoittavat, ettei Heatsavrin käytöllä ole vaikutusta ihmiseen, allaslaitteistoon eikä muihin allaskemikaaleihin. Heatsavrin avulla voidaan energiankulutusta vähentää 10-40 % vuodessa. Heatsavriä on käytetty menestyksellisesti yli 20 vuoden ajan erilaisissa uima-altaissa ympäri maailmaa.

Heatsavrillä saavutetut säästöt ovat sisäaltaissa 4-7 kertaa ja lämmitetyissä ulkoaltaissa jopa yli 10 kertaa aineen hankintahinnan verran. Saavutettaviin säästöihin vaikuttavat monet tekijät: allasveden ja sisäilman lämpötila, sisäilman kosteus, lämmön talteenottojärjestelmän tehokkuus, lämmitysmuoto, aukioloajat, kävijämäärät jne.

Altaasta haihtuvaan veteen on sitoutunut valtavasti energiaa. Heatsavrillä voidaan vähentää sekä veden haihtumista että veden lämmityskuluja. Heatsavrin käyttö pienentää kosteudenpoistosta ja ilmankäsittelystä syntyviä kustannuksia. Heatsavrin avulla on mahdollista laskea allastilan lämpöä silloin kun siellä ei ole uimareita. Heatsavr vähentää myös muiden allaskemikaalien kulutusta.

Kysy myymälästämme myös Heatsavr-kemikaalin automaattiannostelijoita.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 25 × 2 × 15 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...