Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Poreallas, ulkoporealtaiden tarvikkeet, varaosat ja suodattimet

Nautinnollista, huoletonta ja turvallista poreilua!

Kemikaalien, suodattimien, kannen nostimien jne. lisäksi löydät Vesilaitteen hyllyistä ja myös osin nettikaupastamme kaikkia ulkoporealtaan hoitoa ja käyttöä helpottavia poreallas tuotteita. Lisää nautintoasi vaikkapa nettikauppamme poreallastuoksuilla tai tule myymäläämme valitsemaan altaaseesi uusi porealtaan rappu. Meiltä löydät laajan valikoiman poreallas tuotteita.

Ulkoporealtaiden normaali ylläpito vaatii yleensä vain laadukkaita allaskemikaaleja, lähinnä klooria tai bromia sekä pH:n säätöä. Lisäksi suodattimen sekä veden vaihtoa suositellaan tasaisin välein.

Porealtaan suodattimet

Vesilaite myy porealtaiden suodattimia maailman johtavalta poreallassuodatin valmistajalta, Pleatcolta, lähes altaaseen kuin altaaseen. Se mitä emme varastosta löydä, hankimme. Lähetät vain vanhan suodattimesi tai altaasi tiedot, niin etsimme oikean tuotteen. Pleatcon sudattimella saat myös säästöä koska suodatinvaihtoa ei tarvita läheskään yhtä usein kuin muilla valmisteilla.

 

 

 

 

 

Ulkoporeallastarvikkeet ja kemikaalit

Edustamme Suomessa Ruotsin suurinta ulkoporealtaiden myyjää, Folkpoolia. Folkpoolin porealtaiden tarvikevalikoima on runsas ja pidämme hyllyssämme lähes kaikkia Folkpoolin myymiä poreallas tuotteita ulkoporealtaiden kemikaaleista ja allastuoksuista tunnelmaa luoviin kelluviin kaiuttimiin sekä juomatelineisiin.

Suurin osa poreallas tuotteistamme löytyy myös nettikauppamme valikoimista edullisesti ja helposti suoraan kotiin toimitettuna!

 

Porealtaiden suodattimet – Pleatco

Ulkoporealtaan veden suodatus on tärkein altaan veden laatuun vaikuttava yksittäinen tekijä. Altaan muut tekniset ratkaisut tukevat suodattimilla aikaansaatua vaeden puhtautta ja turvallisuutta. Suodattimen valinnassa ei siksi pitäisi keskittyä vain hintaan vaan pyrkiä tutustumaan myös suodattimen laatuun.

Pleatco on USA:n johtava porealtaiden suodatinvalmistaja ja on monia syitä miksi sinun kannattaisi valita juuri Pleatcon kestävä ja laadukas suodatin altaaseesi.

Lue lisää Pleatcon tuotteista linkistämme: https://www.pleatco.com/advanced-spa

 

 

Porealtaiden varaosat

Ulkoporealtaiden putkiosia, otsonaattoreita, kierto- sekä hierontapumppuja ja vaikkapa ohjauspaneeleita saattaa olla vaikea löytää Suomesta ja moni joutuukin turvautumaan ulkomaisiin nettikauppoihin. Kasvatamme jatkuvasti eri merkkisten ulkoporealtaiden varaosavalikoimaa. Olemme myös solmineet sopimukset kahden Euroopan suurimman porealtaiden varaosatoimittajan kanssa tarjotakseemme palvelua osista takuineen myös Suomessa lähes altaaseen kuin altaaseen.  Lähetä meille tiedot altaastasi sekä osasta jota etsit. Mitä enemmän tietoa löydät, sen helpompaa on oikea osa hankkia.

Teemme myös paljon huoltokäyntejä eri merkkisille ulkoporealtalle. Ota yhteyttä ja katsotaan mitä voimme altaallesi tarjota.