Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Uima-altaat

Laadukkaat uima-altaat pihalle tai sisätiloihin monipuolisesta mallistostamme

Uima-allas pihalle tai sisälle on varmastikin monen omakotitaloasujan haave. Uima-altaat tuovat arkeen luksusta ja mikä olisikaan parempi tapa viettää aikaa kotona, kuin pulahtaa omaan puhtaaseen ja lämpimään altaaseen. Tee siis haaveestasi totta ja hanki kauttamme ikioma uima-allas!

Vesilaite.fi maahantuo ja myy monenlaisia pihalle ja sisätilakäyttöön sopivia uima-altaita, erittäin edullisista tee-se-itse altaista todella laadukkaisiin projektialtaisiin saakka. Kaikki toimittamamme uima-altaat ovat eurooppalaisia laatutuotteita. Uima-altaiden lisäksi myymme kaikki altaan ylläpitoon tarkoitetut tarvikkeet pumpuista ja suodattimista altaiden peitteisiin ja valoihin. Voit olla varma, että meiltä hankitut uima-altaat edustavat alan huippua!

 

Folkpool Classic -sarjan uima-altaat

Folkpool Classic on ylivoimaisesti myydyin mallimme ja Pohjoismaiden myydyin maa-allas, eikä ihme. Se on käytännöllinen, helposti sijoitettava ja siihen saa runsaasti räätälöityjä lisävarusteita. Classicia saa useina eri kokoina ja eri materiaaleista valmistettuna. Sitä on valmistettu yli 50 vuotta ja yli 12 000 kappaletta. Kyseessä on siis klassikko.

Lue lisää

 

Folkpool Garden -sarjan uima-altaat

Folkpool Garden on joustava ja kevytrakenteinen, mutta kestävä, uima-allas. Garden voidaan muotonsa ja tukevan rakenteensa ansiosta sijoittaa sekä maahan että maanpinnalle. Garden allas ei tarvitse tukimuureja eikä reunojen täyttöjä. Tämä tekee siitä täydellisen altaan kalteviin, kallioisiin ja kumpuileviin puutarhoihin.

Lue lisää

 

Compact – keraamiset lasikuitualtaat

Lasikuitualtaamme tehdään Tshekeissä ja toimitetaan asiakkaalle yhtenä kappaleena. Valitsimme Compact altaan mallistoomme sen normaaleja lasikuitualtaita kestävämmän rakenteen vuoksi. Altaan lasikuiturunkoon on lisätty keraaminen vaippa, joka jäykistää allasta ja tekee siitä vastustuskykyisemmän lasikuitualtaiden yleisimmälle ongelmalle – lasikuidun vettymiselle. Keraamisen vaipan vuoksi altaan lämmön voi huoletta nostaa 28 asteeseen. Altaan kuori koostuu lisäksi useista gelcoat-kerroksista joissa vakiona 3D efekti.

Lue lisää

 

Hirsikehikkoiset uima-altaat

Hirsikehikkoisella uima-altaalla on erittäin hyvä hinta-laatu suhde. Vankan puurakenteen ansiosta altaan voi sijoittaa sekä maan pinnalle että osittain maan alle. Allas tarvitsee lähinnä vain vettä imevän ja tasaisen pohjan. Allas toimitetaan puuosapakettina ja rungon osat liitetään toisiinsa salvostekniikalla.

Lue lisää

 

SwimSpa uima-altaat

Swimspa – uima-allas on ulkoporealtaan tyyliin rakennettu, yhtenä valmiina tuotteena pihaan nostettava, hyvin eristetty valmis ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu vastavirtauima-allas. Aquatic Training Vessel™ eli ATV™ Marquis-porealtailta on valintasi mitä tulee SwimSpa uimalaitteisiin. ATV altaassa Marquis on keskittynyt veden hydrodynaamiseen virtaukseen jotta voit säätää ja mukauttaa allasta omaan kuntotasoosi ja tavoitteisiisi.

Lue lisää

 

 

Erikoisaltaat

Vesilaite tarjoaa myös kokonaisia allasprojekteja suunnitelmienne mukaisesti. Erittäin korkealuokkaiset ja näyttävät Vesilaite altaat sopivat niille joille haluavat vain parasta – sisälle tai ulos. Altaat rakennetaan aina tilauksesta asiakkaan haluamiin mittoihin ja toimitetaan osakokonaisuuksina, jotka sitten kokoamme paikallisesti yhteen.

Lue lisää

 

Valtuutettu Folkpool uima-allasedustaja

Vesilaite on myös Folkpool-ketjun valtuutettu edustaja niin pääkaupunkiseudulla kuin muuallakin Suomessa. Toimitamme ja asennamme sekä Folkpoolin ja myös muiden allaskomponenttivalmistajien tuotteita sisäaltaisiin ja ulkoaltaisiin. Erimalliset ja -kokoiset uima-altaat pihoihin ja sisäaltaat sopivat sekä yksityiskohteisiin että esimerkiksi asunto-osakeyhtiöiden, hotellien ja pienkylpylöiden tarpeisiin. Tutustu uima-allastuotteisiimme ja ota yhteyttä. Toteutetaan yhdessä sinulle sopivin uima-allaskokonaisuus!

Alla kuvia muutamista toteuttamistamme Folkpool altaista.

Uima-allas sopii sekä pihalle että olohuoneeseen – tutustu!