Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Uima-altaita ulos ja sisätiloihin yli 40 vuoden kokemuksella

Laadukas uima-allas sisälle tai ulos monipuolisesta mallistostamme

Uima-altaan hankkiminen ulos tai sisälle on varmastikin monen omakotitaloasujan haave – ulkoporealtaasta haaveilun lisäksi. Uima-altaalla tuot arkeen luksusta ja mikä olisikaan parempi tapa viettää aikaa kotona, kuin pulahtaa omaan puhtaaseen ja lämpimään uima-altaaseen. Tee siis haaveestasi totta ja hanki kauttamme ikioma uima-allas ympärivuotiseen käyttöön kotiisi tai vaikka mökille. Laadukkaat uima-altaat vankalla kokemuksella. Lue lisää, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun olet hankkimassa uima-allasta pihalle.

Klikkaa tästä parhaisiin uima-allastarjouksiimme:

Vesilaite.fi maahantuo ja myy monenlaisia pihalle ja sisätilakäyttöön sopivia uima-altaita edullisista tee-se-itse altaista todella laadukkaisiin projektialtaisiin saakka. Etsi laajasta valikoimasta oikea uima-allas sinulle. Kaikki myymämme uima-altaat ovat eurooppalaisia laatutuotteita. Uima-altaiden lisäksi myymme kaikki altaan ylläpitoon tarkoitetut uima-allastarvikkeet pumpuista ja suodattimista altaiden peitteisiin ja valoihin. Uima-altaan hankkiminen on helppoa ammattilaisemme opastuksella. Voit olla varma, että meiltä hankitut uima-altaat edustavat alansa huippuja.

Lasikuituiset uima-altaat – polyester sekä keraamiset.

Lasikuituiset uima-altaat (lujitemuoviset uima-altaat) ovat jo pitkään nostaneet suosiotaan omakotitaloasujien ulkoaltaana. Syynä ovat altaiden jatkuvasti parantunut kestävyys ja laajentunut valikoima. Vesilaite tuo maahan ja myy Europoolin lasikuituallasmallistoa jonka laajasta ja laadukkaasta mallistosta löytyy uima-allas pihaan kuin pihaan. Voimme tarjota uima-altaaseen suoraan myös useita allaskatto sekä muita peiteratkaisuja Europool kumppaneilta sekä Vesilaitteen muilta toimittajilta.

Lue lisää lasikuituisista uima-altaista

 

Folkpool Classic -sarjan uima-altaat

Folkpool Classic on ylivoimaisesti myydyin mallimme ja Pohjoismaiden myydyin ulkouima-allas, eikä ihme. Se on käytännöllinen, helposti sijoitettava ja siihen saa runsaasti räätälöityjä lisävarusteita. Classicia saa useina eri kokoina ja eri materiaaleista valmistettuna. Sitä on valmistettu yli 50 vuotta ja yli 12 000 kappaletta. Voidaan sanoa, että kyseessä on siis klassikko.

Lue lisää Folkpool Classic -sarjan uima-altaista

 

Folkpool Garden -sarjan uima-altaat

Folkpool Garden on joustava ja kevytrakenteinen, mutta kestävä uima-allas. Garden voidaan muotonsa ja tukevan rakenteensa ansiosta sijoittaa sekä maahan että maanpinnalle. Garden allas ei tarvitse tukimuureja eikä reunojen täyttöjä. Tämä tekee siitä täydellisen altaan kalteviin, kallioisiin ja kumpuileviin puutarhoihin sekä pihoihin.

Lue lisää Folkpool Garden -sarjan uima-altaista

 

Polystone /polypropylene -altaat

Viime vuosina Keskieuroopassa yleistyneet polystone altaat perustuvat muovisiin polypropyleeni (PP) levyihin. Altaan muodot sekä koko ovat täysin asiakkaan muokattavissa, ja suurin osa altaista valmistetaan tilauksesta. Materiaalin etu esimerkiksi allasmuoviin tai lasikuituun on sen kestävyydessä. Materiaali on läpivärjättyä ja kestää erinomaisesti voimakasta auringon UV säteilyä sekä lämmönvaihteluja myös Suomen olosuhteissa.

Allas valmistetaan osaavalla tehtaalla, jossa PP levyt hitsataan yhteen sulattamalla sekä materiaalia, että hitsauslankaa samasta materiaalista. Näin syntyy kestävä liitos. Altaan pinta on tasainen ja seinät suoria. Altaan ulkopuolelta seinät tuotetaan jäykistimillä samasta materiaalista, mutta allas on silti tuotettava hyvin myös asennuspaikalla betonivaluilla.

Lue lisää Polystone altaista

 

SwimSpa uima-altaat – by Marquis

Swimspa -uima-allas on ulkoporealtaan tyyliin rakennettu, yhtenä valmiina tuotteena pihaan nostettava, hyvin eristetty ja ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu vastavirtauima-allas. Aquatic Training Vessel™ eli ATV™ Marquis-porealtailta on valintasi mitä tulee SwimSpa uimalaitteisiin. ATV altaassa Marquis on keskittynyt veden hydrodynaamiseen virtaukseen jotta voit säätää ja mukauttaa allasta omaan kuntotasoosi ja tavoitteisiisi nähden juuri oikeanlaiseksi.

Lue lisää Swimspan uima-altaista

 

Teräksiset erikoisaltaat ja julkiset projektit

Vesilaite tarjoaa myös kokonaisia allasprojekteja yksityisille ja myös julkiselle puolelle suunnitelmienne mukaisesti. Voimme toteuttaa altaat HAPONKESTÄVÄSTÄ teräksestä. Erittäin korkealuokkaiset ja näyttävät Vesilaite altaat sopivat niille joille haluavat vain parasta – sisälle tai ulos. Altaat rakennetaan aina tilauksesta asiakkaan haluamiin mittoihin tai toimitetaan osakokonaisuuksina, jotka sitten kokoamme paikallisesti yhteen.

Toimitamme myös allastekniikkaa useisiin sisäallasprojekteihin yksityisistä kunnallisiin projekteihin, joten ole yhteyttä kaikissa allasprojekteissasi.

Lue lisää erikoiuima-altaista

 

Valtuutettu Folkpool uima-allasedustaja

Vesilaite on myös Folkpool-ketjun valtuutettu edustaja niin pääkaupunkiseudulla kuin muuallakin Suomessa. Toimitamme ja asennamme sekä Folkpoolin ja myös muiden allaskomponenttivalmistajien tuotteita sisäaltaisiin ja ulkoaltaisiin. Erimalliset ja -kokoiset uima-altaat pihoihin ja sisäaltaat sopivat sekä yksityiskohteisiin että esimerkiksi asunto-osakeyhtiöiden, hotellien ja pienkylpylöiden tarpeisiin. Tutustu uima-allastuotteisiimme ja ota yhteyttä. Toteutetaan yhdessä sinulle sopivin uima-allaskokonaisuus!

Alla kuvia muutamista toteuttamistamme Folkpool altaista.

Kuvia toteuttamistamme uima-allas -projekteista

Uima-allas sopii sekä pihalle että olohuoneeseen – tutustu!