Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Compact – keraamiset lasikuitualtaat

Compact – Keramiikalla vahvistetut lasikuitualtaat

Keramiikalla vahvistetut lasikuitualtaamme tehdään Tshekeissä ja toimitetaan asiakkaalle yhtenä kappaleena. Olemme valinneet Compact altaan mallistoomme sen normaaleja lasikuitualtaita kestävämmän rakenteen vuoksi. Altaan lasikuiturunkoon on lisätty keraaminen vaippa, joka jäykistää allasta ja tekee siitä normaalia vastustuskykyisemmän lasikuitualtaiden haasteelle – lasikuidun vettymiselle.  Keraamisen vaipan vuoksi altaan lämmön voi huoletta nostaa 28-30 asteeseen.  Altaan kuori koostuu lisäksi useista gelcoat-kerroksista joissa vakiona 3D efekti.

Compact allas tarvitsee maatuen, joten allas on aina upotettava maahan ja tuettava murskeella tai betonivalulla.

Compact lasikuituallas on tyylikäs valinta ja pystymme yhdistämään toimitukseen useita erilaisia valo-, vastavirta- sekä peittämisvaihtoehtoja.

 

Compact - Allasmallisto - 8 upeaa allasta

 

Ametyst

Ametyst on 618*314*140cm kokoinen selkeä ja teräväkulmainen allas. Altaan kulmaraput ovat vasemmalla (Katsoen päätyä altaan keskellä seissen)

 

Opal

Opal on 460*300*120 cm  mitoillaan pienten pihojen laadukas allas. Altaan uintitilavuutta säästääkseen Mountfield on asentanut altaan pitkälle sivulle, oikealle puolelle reunaraput (Katsoen päätyä altaan keskellä seisten)

 

Smaragd

Smaragd on 600*320*140cm tyylikäs ja selkeälinjainen allas. Altaassa molemmilla puolilla sivuilla raput, jotka helpottavat altaan sijoittamista kun altaaseen käynnin suuntaa ei tarvitse tarkemmin miettiä.

 

Saphire

Saphire on 600*320*140cm allas ja Smaragdin sisar, jossa altaan päädyssä raput molemmin puolin lyhyen sivun suuntaisesti.

 

Diamant

Diamant on 720*342*140cm teräväkulmainen allas.  Altaassa kulmarappu oikealla puolella (Katsoen päätyä altaan keskellä seisten). Kulmarappuun on tehty yksi pidennetty siipi istumista ja “chillailua” varten.

 

Topaz

Topaz on 750*352*140cm allas jossa suositut roomalaiset raput. Raput pidentävä allasta, joten tämä kannattaa ottaa huomioon mikäli haluaa mahdollisimman suuren vesitilavuuden. Altaan roomalaisia rappuja vastakkaisessa päässä myös penkit lepäilyyn altaan molemmin puolin.

 

Onyx

Onyx on 813*363*150cm allas, eli Compact mallistomme toiseksi suurin. Onyx altaaseen pääsee lähes joka kulmasta ja istumiseen sekä lämpimästä vedestä nauttimiseen nuo raput ovat kuin tehtyjä. Mikäli altaan käyttö on tarkoitettu lapsille, hyppimiseen ja touhuamiseen, kulmat ympäri altaita voivat tosin olla hankalia ja päätyisin ehkä suurimpaan Rubin malliimme.

 

Rubin

Rubin on 820*354*150cm ja suurin Compact altaistamme. Rubin altaan kulmaraput toisessa päädyssä ovat oikealla (Katsoen päätyä altaan keskellä seisten) ja altaan toiseen päätyyn sivuille on lisätty myös raput altaaseen kulkua ja lepäilyä varten.  Yli kahdeksanmetrisenä altaassa on mittaa jo matkan uimiseenkin ja rappujen sijoitus antaa siihen myös mahdollisuuden.

Compact allasvärit

Baltic Blue

Carribean blue

Tenerife Grey

Sandy Beach

Santorini Grey

Compact altaan rakenne

Keraamisen altaan rakenteen valmistukseen on käytetty yhteensä 11 erilaista kerrosta. Altaan puolella viimeinen väritön Gelcoat pinta heijastaa 3D sirujen värit upeasti uimareille sekä katsojille.

Osta allaskatto samaan toimitukseen!

Mountfield on myös yksi Euroopan suurimpia allaskattojen valmistajia. Altaan ja allaskaton yhteiskuljetuksessa säästää, mikä tekee allaspaketista kokonaisedullisemman hankinnan ja allaskaton mitta sopii valitsemallesi altaalle täydellisesti.