Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Folkpool Quadra sarjan uima-altaat

Folkpool Quadra – Uimisen iloa jo vuodesta 1968

Pohjolan kesä tuntuu usein kovin lyhyeltä, mutta se on pidempi kuin uskotkaan. Oma uima-allas omassa pihassa pidentää uimakauttasi toukokuun puolivälistä jopa lokakuun loppuun – ja voit nauttia jokaisesta aurinkoisesta päivästä omalla pihallasi.

Vanhan Classic sarjamme uusi tuotenimi parannetuilla ominaisuuksilla

Vuonna 2021 entiseltä nimeltään Folkpool Classic sarjamme on uudelta nimeltään Quadra. Eikä siinä kaikki. Altaan rakenteisiin on tuotu paljon asennusta helpottavia ja vahvuutta parantavia uusia osia, Classic sarjan parhaat puolet kuitenkin säilyttäen.

Uutta on myös se että Quarda sarjan tietyt mallit voidaan rakentaa maan päälle ilman maatukea ja betonivalua altaan pohjalle.  Kysy meiltä lisää jos kiinnostuit.

Folkpool Quadra, entinen Classic, on ylivoimaisesti myydyin mallimme ja Pohjoismaiden myydyin maa-allas, eikä ihme. Se on käytännöllinen, helposti sijoitettava ja siihen saa runsaasti räätälöityjä lisävarusteita. Quadraa saa useina eri kokoina ja eri materiaaleista valmistettuna. Sitä on valmistettu yli 50 vuotta ja yli 14 000 kappaletta. Kyseessä on siis klassikko.

 

Suorakaiteen muotoinen allas on aina muodissa ja muoto sopii lähes kaikille tonteille sekä taloille. Quadra altaiden kokovalikoima on suuri, helposti sijoitettavasta 2,5  * 5 metrisestä jättimäiseen 12,5 * 25 metriseen altaaseen. Quadra altaan uintisyvyys on 1,4m ja kokonais syvyys pohjasta allaskantille 1,5m. Lisäksi Folkpool Quadra on uima-altaista juuri se, johon on saatavana eniten lisävarusteita, rappumalleja sekä allaspeitteitä.

Folkpool Quadra allasta saa kolmella eri runkomateriaalilla. Valitset minkä koon tai runkomateriaalin tahansa, voit olla varma että saat korkealaatuisen uima-altaan joka tuo huolettomia uintihetkiä vuosikausiksi eteenpäin.

 

Suosituimmat allaskokomme ja porrasvaihtoehtomme (Kysy myös muita kokoja)

Quadra 2,5 x 5

Quadra 3 x 6

Quadra 3,5 x 7

Quadra 4 x 8

Quadra 5 x 10

Kuvagalleria