Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Folkpool Garden sarja

Folkpool Garden – Kätevä ja helposti sijoitettava allas

Jokaiselle tontille on oma Folkpool. Tontistasi, tarpeistasi ja lompakostasi riippumatta löytyy sinulle sopiva uima-allas. Mallista riippumatta voit olla varma että saat Folkpoolin korkeaa laatua ja huoletonta uinti-iloa.

Folkpool Garden on joustava ja kevytrakenteinen, mutta kestävä, uima-allas. Garden voidaan muotonsa ja tukevan rakenteensa ansiosta sijoittaa sekä maahan että maanpinnalle. Garden allas ei tarvitse tukimuureja eikä reunojen täyttöjä. Tämä tekee siitä täydellisen altaan kalteviin, kallioisiin ja kumpuileviin puutarhoihin.

Garden altaiden koot ja muodot tekevät siitä helposti sijoitettavan myös ulkonäkönsä vuoksi. Viistokulmainen Garden on kaunis, mutta muodolla on myös järkevä puolensa. Kahdeksankulmaisen altaan ympärille saadaan enemmän tilaa ja samalla maksimaalisen kokoinen allas.

Garden-altaiden moduulitekniikkaa hyödyntää myös uusin 4-kulmainen suorakaiteen muotoinen 3*6 metrinen altaamme. Ensimmäinen altaamme, jonka voit rakentaa helposti maan päälle suorakulmaisena ilman betonivaluja.

Kuten muillekin allasrungoille, saat myös Garden altaan rungolle 20-vuoden runkotakuun.

 

 

 

 

Allaskoot

Gardenpool 3,90

Gardenpool 4,85

Gardenpool 3,6 x 5,1

Gardenpool 3,6 x 6,6

Garden-3x6 tai 3x7,5

Kuvagalleria