Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Polystone- / polypropylene-altaat

Upeat polystone altaat

Polystone tai oikeammin polypropyleeni (PP) altaat rakennetaan tehtaalla hitsaamalla laadukkaita muovilevyjä yhteen juuri haluamiisi mittoihin. Altaat voidaan toteuttaa sekä ylivuotoaltaina, jossa tasausallas on integroitu altaan päätyyn tai vaihtoehtoisesti matalalla pintakaivoilla, jossa veden pinta jää hieman altaan kanttia alemmaksi. Pintakaivovaihtoehdossa altaan reunat tasaavat ihmisten syrjäyttämän vesimäärän.

Polypropyleeni on materiaalina yleistynyt voimakkaasti, sillä se on erittäin kestävä sekä eri lämpötiloja että auringon UV säteilyä ja kemikaaleja vastaan. Oikein asennettuna PP allas on todella pitkäikäinen ja näyttävä allas vuodesta toiseen.

Polystone / polypropyleeni allas sijoittuu hintaluokaltaan lähemmäksi lasikuituallasta kuin esimerkiksi haponkestävästä teräksestä tehdyt erikoismittaiset altaat.  Näinollen saatte upean ja kestävän kokonaisuuden kilpailukykyiseen hintaan.

 

 

 

PP altaan suunnittelu

Polypropyleeniallas suunnitellaan asiakkaan mittoihin ja juuri niillä varusteilla sekä rapuilla millä toivotte.

Ennen altaan valmistusta, tehdas toimittaa altaasta 3D kuvan, jonka hyväksytte tai teette vielä viimeiset muutokset.

Tilaa allaskatto tai peite samaan toimitukseen!

Jotta projektinne onnistuisi täydellisesti kannattaa allasta hankkiessa tilata myös altaan peite, joko integroituna altaaseen tai hankkimalla allaskatto, joka sopii mitoiltaan täydellisesti toivomaanne kokonaisuuteen.