Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Swimspa uima-altaat

Swimspa – uima-allas on ulkoporealtaan tyyliin rakennettu, yhtenä valmiina tuotteena pihaan nostettava, hyvin eristetty valmis vastavirtauima-allas.

Aquatic Training Vessel™ eli ATV™ Marquis-porealtailta on valintasi mitä tulee SwimSpa uimalaitteisiin. ATV altaassa Marquis on keskittynyt veden hydrodynaamiseen virtaukseen jotta voit säätää ja mukauttaa allasta omaan kuntotasoosi ja tavoitteisiisi. ATV™ auttaa sinua optimoimaan uintiharjoituksesi, kuntosi, terveytesi sekä hyvinvointisi mukaiseksi.

Hio uimaliikkeesi kuntoon Swimspan uima-altaassa

ATV™ laitteessa käsien ja jalkojen uimaliikkeet, vastaliikkeet sekä matalavastuksiset liikeradan harjoitukset ovat kaikki vaihtoehtoja terveelliseen liikuntaan vedessä. Laitteessa on sopivasti tilaa vaakasuoraan uintiharjoitteluun, pystysuoraan aerobiseen harjoitteluun sekä voimaharjoitteluun istualtaan. ATV™ on markkinoiden ylivoimaisesti paras uimalaite ja erottuu myös joukosta vaikuttavalla ulkonäöllään. Innovatiivisten kaarevien seinien ansiosta ATV™ laitteessa on enemmän tilaa uinnille ja urheilulle kuin vastaavissa SwimSpa uintilaitteissa.

Swimspan uima-allas sopii myös hauskanpitoon

Urheilun jälkeen voit rentoutua tai pitää hauskaa perheesi kanssa. ATV™ laitteesta voit nauttia vuoden ympäri sillä kaikki altaamme ovat energiatehokkaasti vuorattuja sekä varustettuja toimivalla lämpökannella sekä käyttöä helpottavalla kannen nostimella.

Lue lisää ja katso ATV laitteiden esittelyvideot: https://www.marquis-porealtaat.fi/swim-spa/

 

 

Swimspa ATV - 14

428 ' 227 * 143cm

Swimspa ATV -17

519 * 227 * 155cm