Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Tärkeimmät uima-allastarvikkeet

Allastarvikkeet

Uima-altaan säännöllinen puhtaanapito on tärkeää sekä turvallisuuden että viihtyisyyden kannalta. Hyvin hoidettu ja puhdas allas säilyy pidempään käyttökuntoisena. Tärkeimmissä uima-allastarvikkeissa kannattaa siis panostaa laatuun.

Allasimurit ja robotit

Allastarvikkeista allasimuri on tärkein väline uima-altaan puhtaanapidossa. Vaihtoehtoina löytyy helppokäyttöisiä akulla toimivia imureita sekä täysin automaattisia robotti-imureita. Valinta on sinun, sen mukaan kuinka vaivattoman ratkaisun haluat.

Allasrobotti Zodiac 

Tehokas täysautomaattinen robotti-imuri, joka puhdistaa sekä altaan pohjan että seinät. Robottia ei tarvitse kytkeä altaan kiertojärjestelmään, koska siinä on oma suodatin ja sisäänrakennettu moottori.

Folk Pool Hunter Poolrobot

Pohjanpuhdistusrobotti puhdistaa uima-altaan pohjan tehokkaasti ja vaivattomasti. Se liikkuu itsenäisesti ja kerää roskat robotin sisällä olevaan suodatinpussiin.

Allaspohjan imupää Kripsol

Uima-altaan imurointiin tarkoitettu imupää, joka toimii vesiletkun paineella. Imurin letku yhdistetään hanaan ja imupäähän, josta roskat imeytyvät ns. ejektori-imun avulla imupäässä kiinni olevaan roskapussiin.

Auto Telsa 5 allasimuri

Telsa 50 on keskisuurille ja suurille altaille sopiva akkukäyttöinen allasimuri. Tehokkaan imutehon ansiosta se imuroi hiekkaa ja muita epäpuhtauksia vaivatta.

vesipisara uima-allastarvikkeiden seassa

Uima-allassuodattimet

Uima-altaaseen tulee aina epäpuhtauksia altaan käyttäjistä, ympäristöstä ja ilmasta. Korkealuokkainen kvartsihiekkasuodatin poistaa vedestä mekaaniset epäpuhtaudet. Oikein mitoitettu ja laadukas pumppu edesauttaa suodattimen toimintaa ja pitää allasveden kirkkaana ja puhtaana.

Testerit

Uima-altaan veden laadun mittaaminen on erittäin tärkeää kemikaalien oikean annostelun ja veden turvallisuuden varmistamiseksi. Allasvesi on hyvä testata vähintään kerran viikossa joko digitaalisen tai manuaalisen testerin avulla. Laadukkaat testerit löytyy allastarvikevalikoimastamme.

Uima-altaan lämmitin

Ulkouima-altaan lämmittäminen pidentää uimakautta merkittävästi sekä keväästä että syksystä, joten lämmittimen hankintaan kannattaa panostaa. Valikoimastamme löytyy kaikki lämmitysmuodot, lämmönvaihtimet, suorat sähkölämmittimet, ilmalämpöpumput ja aurinkokeräimet.

Myymme vain korkealaatuisia, tehokkaita ja ympäristöystävällisiä lämmityslaitteita. Haywardin, Zodiacin, Heatforcen, Azuron, Pahlénin ja Folkpoolin tuotteisiin voit luottaa.

Heräsikö kysymyksiä uima-allastarvikkeisiin liittyen? Kysy meiltä, me autamme mielellämme.