Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Uima-allashuolto Helsinki, Espoo, Vantaa eli Uusimaa-akselilla

Uima- ja poreallas- sekä laitehuollot Etelä-Suomen alueella – ja tarvittaessa vaikka ympäri Suomen

Varmista uima-altaasi ja porealtaasi toimivuus – kutsu ammattilaisemme huoltokäynnille!

Vesilaite tarjoaa kattavia uima- ja poreallashuoltoja kaikenmerkkisiin, -ikäisiin ja -mallisiin altaisiin ja allaslaitteisiin. Tunnemme suodatinlaitteet ja pumput kuin omat taskumme ja huollamme vankalla ammattitaidolla niin automaattisten kemikaalien säätölaitteet kuin liuospumputkin – 40 vuoden kokemuksella. Laaja valikoimamme varaosia, annostelulaitteita, valuosia sekä muita tarvikkeita viimeistelee kokonaisvaltaisen huoltopalvelumme. Meiltä huima-allashuolto onnistuu varmalla otteella!

Kaipaako vanha uima- tai porealtaasi korjausta? Saneeraamme ja päivitämme laitteesi sekä modernisoimme vanhan uima- tai porealtaasi nykypäivän tarpeisiin!

Uima-altaan huoltopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Teemme sopimus- ja määräaikaishuoltoja kaikille uima-altaille!

Säännöllinen laite- ja uima-allashuolto ylläpitävät altaasi viihtyisyyttä ja laitteiden toimivuutta sekä auttavat pidentämään niiden käyttöikää. Kun jätät meille huoltopyynnön, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tarkemmin huollon ajankohdasta ja sisällöstä.

Tarjoamme niin yksityisasiakkaille kuin hotelleille, laitoksille, toimitaloille ja taloyhtiöille edullisia määräaikais- ja sopimushuoltopaketteja ympäri Suomen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää uima-allashuolloistamme!

Kattavat allastekniikan huollot yli 40 vuoden kokemuksella