Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Uima-altaiden suunnittelu, kunnostus, konsultointi ja erikoisratkaisupalvelut

Hyvä suunnitelma takaa oikeat ratkaisut oikeaan paikkaan, säästää rahaa sekä ennaltaehkäisee yllätyksiä niin rakentamisen kuin käytönkin aikana.

Uima-altaan suunnittelu

Suunnittelemme uusia altaita yhdessä asiakkaidemme kanssa tai teemme suunnitelman vanhan altaan nykyaikaistamiseksi. Suunnittelussa yhdistämme asiakkaan toiveet ja oman ammattitaitomme, jotta altaasta tulee helppokäyttöinen, teknisesti toimiva ja turvallinen.

Uima- altaan kunnostus

Laitteiston kuntokartoituksessa tutkimme altaiden koneiston ja putkiston kunnon sekä varmistamme, että laitteisto on oikein mitoitettu kyseessä olevalle altaalle. Laadimme tarkastuksen pohjalta ehdotuksen laitteiden mahdollisesta korjaamisesta tai uusimisesta. Samalla selvitetään, onko kohteessa tarvetta esimerkiksi automaattiselle kemikaloinnille, UV-säteilijälle, lämmittimelle tai muille vastaaville.

Konsultointi uima-allas asioissa

Laaja ja yli 40-vuoden kokemuksemme uima-allasalalta mahdollistaa luotettavien neuvojen, ohjeiden ja lausuntojen antamisen. Autamme sinua, jotta et tuhlaa rahojasi turhaan.

Erikoisratkaisut

Toteutamme asiakkaidemme kanssa yhteistyössä myös erikoisempiakin allaslaitehankintoja sekä asennuksia, kuten vedenalaisia kaiuttimia ja projektoreja, kloorittomia automaattisia puhdistusratkaisuja ja vesiputouksia.

Ota yhteyttä ja kerro mitä olet altaaseesi aina halunnut, niin me etsimme sinulle ratkaisun.