Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Ulkoporeallas – toimitus ja asennus

ULKOPOREAMME TULEE SIJOITTAA HYVÄÄN PAIKKAAN

Ulkoporealtaat (tai ulkoporeammeet, kuten niitä myös kutsutaan) sijoitetaan useimmiten terassille. Tietysti tontilta voi löytyä sille joku muukin mukava kohta, mutta yleensä on viisainta sijoittaa ulkoporeamme lähelle taloa. Kun omaan lämpimään altaaseen tarvitsee ottaa vain muutamia askelia, kylvyssä tulee käytyä etenkin talvella useammin. Minkä tahansa ulkoporealtaamme voi myös asentaa rakennuksen sisätiloihin.

ULKOPOREAMMEEN TOIMITUS

Ulkoporeamme, eli ulkoporeallas meiltä laajasta valikoimasta. Ulkoporeammeesta tehtävän kaupan yhteydessä sovimme yleensä toimituksen suoraan asiakkaamme pihaan. Ulkoporeamme saapuu yleensä trukkilavan päällä pystyasennossa, mikäli se tulee suoraan varastoltamme. Allaskaupastamme esittelyaltaan ostaessasi sovimme kuljetuksen tapauskohtaisesti. Ulkoporeammeet voidaan pihallanne nostaa paikoilleen joko nostimella tai liinojen avulla kantamalla. Olemme toimittaneet ulkoporeammeita ympäri Suomea mitä erilaisempiin paikkoihin, joten mikään ei ole mahdotonta. Meiltä löydät eri kokoiset ja malliset ulkoporeammeet ja niiden tarvikkeet.

ULKOPOREALTAALLE SOPIVA ALUSTA

Ulkoporeamme on sijoitettava tasaiselle ja kovalle, altaan painon kestävälle alustalle, esimerkiksi puukannelle tai pihakiville. Jos allas tulee nurmikolle, on maata kaivettava 10–20 senttimetriä ja kaivanto täytettävä murskeella, joka tasoitetaan ja tiivistetään.

Murskepedille voidaan levittää vielä maaeristys esim. Finnfoamista, jolloin saadaan helppo ja edullinen lisäeristys maata vasten ja hyvä suoja altaalle. Altaan voi halutessaan myös upottaa terassiin. Rakentamalla altaan ympärille terassirakenteita esimerkiksi puoleen korkeuteen saat myös helppopääsyisen altaan, johon et tarvitse portaita. Kun upotat altaan osittain tai kokonaan, muista rakentaa konetilan huollolle jonkinlainen luukku.

Ulkoporeammeen alustan tulee kestää ulkoporealtaan paino vesineen ja kylpijöineen. Pienimmät ulkoporeammeet painavat vesineen noin tuhat, keskikokoiset noin kaksituhatta kiloa. Suurimmat altaamme, ulkoporealtaan ja uima-altaan yhdistelmät eli swimspa-ulkoporealtaat painavat noin kahdeksan tuhatta kiloa vesineen.

Halutessasi voimme tehdä sinulle kaikki myös ”avaimet käteen”, eli järjestämme sekä asennukset että ulkoporealtaan kuljetukset suoraan paikoilleen ja vaikka terassinkin ympärille. Tilaa meiltä laadukas ulkoporeamme, ja pääset rentoutumaan.

Kysy meiltä lisätietoja, tarjous tai vinkkejä altaan asennuksesta ja ympäristöstä!

ULKOPOREAMMEEN ASENNUS

Ulkoporealtaamme toimitetaan aina täydellisinä, valmiina yksikkönä, jotka on helppo asentaa. Pätevän sähköasentajan on tehtävä kytkentä sähköverkkoon vikavirtasuojan kautta. Kiinteitä vesiasennuksia ei tarvita – ulkoporeamme täytetään asennuksen jälkeen kätevästi puutarhaletkulla. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teille sopivin ulkoporeamme.